Nieuws tudelftOp deze site vind je verschillende nieuwsberichten, deze berichten zijn volkomen onzin en je kunt ze gebruiken met alle namen. Dit verhaal gaat zo:

TU Delft
{naam} blijkt meest aantrekkelijke persoon

4 Derdejaars studenten van de Christelijke universiteit in Delft hebben onderzoek gedaan naar de relatiekans bij specifieke namen, uit dit onderzoek is gebleken dat {naam} de meeste kans heeft op het aanbinden van een langdurige relatie. {naam} heeft respectievelijk 84 % meer kans op het beginnen van een relatie dan bijvoorbeeld de naam Jan-Peter, die op de laatste plaats is geŽindigd met 3%. De naam {naam} is het hoogst geindigd met maar liefst een relatiekans van 87%. Op de tweede plek kwam met 71% de naam Petronellovitschka, dit was te wijten aan de zeer bescheidene verschijning van deze niet-alledaagse naam.

De studenten van de universiteit hebben bij hun onderzoek gemeld niet in te staan voor gevolgen bij evt. afwijzingen, ook is dit onderzoek alleen gestart voor de test van de langere relatie (meetpunt 5 maanden tot 2,4 jaar), {naam} heeft maar een kans van 36,2% op een korter (zich tussen de 2 en 3.8 maanden bevindend) partnerschap.

(Bron: C.U.T. Delft, Onderdeel van Hogeschool In Holland){naam} wordt dan vervangen door jouw, of hun naam, en dan lijkt het een super echt bericht, je kunt het bezoeken via:

http://www.news2report.nl/tudelft/.html
(vul in het veld jouw, of zijn naam in )


Stuur iedereen een link met jouwnaam | Stuur iedereen een link met hun namen

Je bent zelf helemaal verantwoordelijk voor eventuele schade aan personen. Als je deze site gebruikt.

© Copyright by news2report