Nieuws googlebomOp deze site vind je verschillende nieuwsberichten, deze berichten zijn volkomen onzin en je kunt ze gebruiken met alle namen. Dit verhaal gaat zo:

Google bom uitgevoerd op {naam}

Google bom nu ook uitgevoerd op {naam}Sinds gisteren hebben Duitse studenten van de universiteit uit Neuenheue, een Google bom gemaakt, als je nu zoekt naar “Stomste persoon” staat {naam} bovenaan.

De studenten hebben zoveel links geplaatst met de naam “{naam}” dat de zoekmachine nu denkt dat die website over {naam} gaat. Dit is nu al de 5e grap die ze uit gehaald hebben met de zoekmachines, zo hebben ze president Bush aan een woord gekoppeld, Balkenende hebben ze gekoppeld aan “raar kapsel”. Ook Verdonk uit de VVD heeft het mee gemaakt, zij is nu te vinden op “vreemdelingenhaat”.

Maar sinds gister, moest ook {naam} er onder lijden, en is dus nu vindbaar op “stomste persoon”. De studenten kennen {naam} niet, maar zij wilden gewoon even testen, of zij dit ook konden, en dit is dus nu het resultaat.

Bron: Duits dagblad.{naam} wordt dan vervangen door jouw, of hun naam, en dan lijkt het een super echt bericht, je kunt het bezoeken via:

http://www.news2report.nl/googlebom/.html
(vul in het veld jouw, of zijn naam in )


Stuur iedereen een link met jouwnaam | Stuur iedereen een link met hun namen

Je bent zelf helemaal verantwoordelijk voor eventuele schade aan personen. Als je deze site gebruikt.

© Copyright by news2report